En podd om pastablandningar, majonnäsbaserade röror, grynsallader, ägg, vegangrytor & mycket mycket mer!
Du kan lyssna på podden här nedan eller på Spotify
Mixumpodden
Våra avsnitt
I poddavsnittet hyllar vi vår bästsäljande sås bland flasksåserna – Smokey Corn-aioli. Den kombinerar sötman från majs med den härliga vitlökssmaken från aiolin på ett fantastiskt sätt. Perfekt till grillat, en grillad korv, eller varför inte som pricken över i
på tacos? Den har verkligen blivit en favorit.
I poddavsnittet dyker vi ner i vår italienskinspirerade sås med basilika och parmesan som huvudsmaker, fint balanserade med vitlöken från aiolin. Den härligt gröna färgen gör den extra inbjudande, perfekt när man äter med ögonen. Ett hett tips är att toppa en bruschetta med denna sås, eller använda den tillsammans med grönsaker och rotfrukter på grillen.
I poddavsnittet pratar vi varmt om vår Mango & Curry-sås Mange Raj Raj, döpt efter ägaren Magnus. Den är perfekt för dig som älskar curry, men funkar till mycket mer – tänk grillat, en smörgås, kyckling eller till och med på en bakad potatis! Dessutom har den lång hållbarhet, så du kan njuta av den länge.
Lyssna på poddavsnittet där hyllar vi vår fantastiska Sour Cream & Onion-sås, som är baserad på crème fraîche. Den är en riktig allroundare – perfekt som salladsdressing med en subtil lökton och suverän som dipp till chips, morötter och gurka. Och grillat kött? Inget problem, den gör underverk där också! Faktum är att du kan slänga ketchupen, så bra är den. Varför inte ta med den på nästa picknick och imponera på alla?