Lediga jobb

Vi har för närvarande inga tjänster ute via vår hemsida.
Däremot ingår Mixum AB i ett partnerskap med Lernia. Här är ni mer än välkomna att ansöka om en plats hos oss.
Hoppas vi ses snart!

Spontanansök till Mixum - Via Lernia

Lediga jobb

Maskinoperatör, juice, frukt, grönsaker och vegetabilisk olja

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 11 dagar – upp till 3 månader
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Mixum söker fler kollegor till livsmedelsproduktionen och lagret. Vi söker just nu personal för behovsanställning och visstidsanställningsom kan leda till tillsvidareanställning.

Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag/avdelning; t ex tillagning, förpackningslinje, lager, övervakning och skötsel av maskiner, produkt- och kvalitetskontroll samt städning och rengöring av maskiner och lokaler. På Mixum arbetar man oregelbundna arbetstider, 2- och 3-skift.

Din profil
Vi ser att du som söker har en god social kompetens, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att arbeta både självständigt samt i grupp. Du är kvalitetsmedveten och värdesätter ordning och reda samt en ren och fräsch arbetsplats. Du är noggrann och mån om att göra ett bra jobb som du kan vara stolt över. Du är flexibel, driven och har en blick för vad som behöver göras. Vi ser gärna att du en god förståelse för vikten av hygien och hantering av olika typer av livsmedel.

Du kommer att utföra en del tunga lyft samt står större delen utav arbetsdagen.Du bör även vara bekväm med att utföra arbete i varierande temperaturer.Tjänsten kan innebära arbete i stressiga och snabbt föränderliga miljöer.

Krav för tjänsten:
– Fyllt 18 år
– Kunna läsa och tala svenska

Meriterande:- Truckkörkort typ A och B- Erfarenhet av livsmedelsproduktion

Läs mer och ansök här